جلسه هماهنگی اعیاد شعبانیه و نیمه‌شعبان

به گزارش روابط عمومی شهرداری اسدیه، جلسه هماهنگی و هم‌اندیشی ویژه برنامه‌های اعیاد مبارک شعبانیه و جشن نیمه‌شعبان، با حضور مهندس مسعود صادقی شهردار اسدیه، امام جمعه محترم شهرستان، فرمانده سپاه، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان درمیان و جمعی از مسئولین و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این نشست، ابتدا شهردار اسدیه ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد خجسته شعبانیه، این ایام را فرصتی ارزشمند برای ترویج نشاط اجتماعی، تقویت همبستگی و ایجاد فضایی شاد و معنوی برای شهروندان دانست. وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی منسجم و هماهنگی بین دستگاه‌ها، بر لزوم اجرای برنامه‌هایی در شأن این ایام نورانی و درخور مردم شریف اسدیه تأکید کرد.

سپس امام جمعه محترم شهرستان با بیان جایگاه والای نیمه‌شعبان و نقش این جشن در تقویت باورهای دینی جامعه، بر همراهی همه نهادها برای برپایی مراسم باشکوه و معنوی تأکید نمود و مشارکت مردمی را محور اصلی برگزاری موفق مراسم عنوان کرد.

در ادامه فرمانده سپاه نیز با اشاره به ظرفیت بالای گروه‌های جهادی و مردمی، آمادگی کامل سپاه برای همکاری در اجرایی‌سازی برنامه‌ها را اعلام کرد و پیشنهاداتی در حوزه فرهنگی و خدمات‌رسانی ارائه داد.

معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری نیز بر ضرورت برگزاری مراسم‌ منظم، مردمی، ایمن و هماهنگ‌شده تأکید کرد و از آمادگی فرمانداری برای پشتیبانی از اقدامات مشترک خبر داد.

در پایان جلسه، هر یک از مسئولین حاضر به بیان دیدگاه‌ها، برنامه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند و تصمیمات لازم برای زیباسازی شهری، اجرای جشن‌های خیابانی، برنامه‌های فرهنگی، ایجاد فضاهای شادی‌آفرین و هماهنگی میان دستگاه‌ها اتخاذ شد.

این جلسه با هدف هم‌افزایی میان نهادهای شهری و اجرایی، ارتقای کیفیت برنامه‌های اعیاد شعبانیه و فراهم‌سازی زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر جشن نیمه‌شعبان برگزار شد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *